søndag den 24. oktober 2010

MEGA Litt

Lørdag den 6. november 2010 kl. 13.00 – 15.00 har du chancen for at høre både Møllehave, Suzanne Brøgger og Jan Sonnergaard samt husets frue, når de sammen med mere end 160 forfattere og oversættere deltager i Danmarkshistoriens største litteraturoplæsning - MEGA Litt - på Københavns Hovedbibliotek.

Kom og lyt! Og tag gerne både familie og venner med, hvis de har bare den mindste sans for litteratur. Der vil være noget for enhver smag: Fra tårepersere til knaldromaner, fra faglitteratur til science fiction, fra samfundskritik til selvhjælpsbøger, fra det smalle til det brede, fra det fine til det frække. Og der er også tænkt på børnene...

Det er Danske Skønlitterære Forfattere og Dansk Forfatterforening der står bag. Og Karen m.fl., der har lavet hjemmesiden megalitt.dk, hvor du kan se, hvem der læser op i København og i det samtidige tvillinge-arrangement på Aarhus Hovedbibliotek, læse mere om, hvorfor de gør det - og deltage i det store bogpakkelotteri ;-).

Og hele herligheden er naturligvis gratis!

2 kommentarer:

  1. Nå, ja, husets frue ender nok i en informationsskranke som en del af den trio, der forventes at have det forkromede overblik. Det er nu heller ikke så tosset!!

    SvarSlet
  2. Å' hun har sæl' været ude om det, i flere dage. Endda opfordret fotografen til at læse op af den eneste tekst, han har fået udgivet i bogform. Om en fotograf, s'føli'!

    SvarSlet