torsdag den 30. juni 2011

Klar te' ka'tøfler

Så er der gjort klar til at ku' lægge kartofler i mår'n. I en kurv i skuret har der længe ligget et par håndfulde spirende asparges læggekartofler, vi har fået af naboen. Nu kommer de i jorden, så vi ka' spise egne, friskopgravede kartøfler til mormorsalaten med fløde/citrondressing og de grillede lammekoteletter fra halalslagteren.
Nu er der kun et lille stykke tilbage mellem skuret og vejen, hvor jeg skal lave græsplæne, når fruen har udryddet den sidste skvalderkål. Der er nemlig altid læ og sol (når den er fremme!) ved frokosttid.

Så har vi vist også været hele farmen igennem.

1 kommentar:

  1. Ikke helt... fruen (c'est moi) har flere planer: flytte gul lærkespore og skovjordbær til en passende plet langs med den fælles græsplæne på Søndre mole - og udradere et bed med en masse skovjordbær, som de s.... duer æder, før bærrene er så røde, at de er værd at sætte mennesketænder i!
    Skovjordbærrene vil blive placeret rundt om i krogene, under buksbom og hasselbuske (mod føromtalte plæne), hvor de kan dække og krybe, som de lyster...
    Til næste år skal vi have 'rigtige' jorbær i haven, så sidst på sæsonen skal der plantes jordbær. Nu handler det om at få fremskaffet stiklinger af gode sorter med skøn smag!

    Men jo, først skal der lægges kartofler, så renses op (både ukrudt og løg i rå mængder) og planeres, så manden min kan anlægge en fin græsplæne. Og så må det også være tid til at plante et par roser ved trædhegnet mod vejen ... og tage en slapper i den enlige liggestol med en god bog :o)

    SvarSlet