mandag den 23. marts 2009

Hans Hellighed Pave Benedict XVI vrøvler

Pavens løsning på de alvorlige problemer med AIDS i Afrika er afholdenhed og troskab; ikke noget med noget uden for ægteskabet: »Løsningen ligger i en spirituel og menneskelig vækkelse og i venskab med dem, der lider«, siger Helligheden i fuld alvor. Brugen af kondomer forværrer kun problemet og skal forbydes.
Å' så lige paven. Her taler han afgjort om noget, han i sit cølibat kun har et yderst beskedent og helt igennem teoretisk kendskab til. For sletikke at snakke om den virkelige virkelighed i kontinentets elendige slumkvarterer med kønssygdomme og overbefolkning. Den slags helligt & virkelighedsfjernt vås gør mig rasende. Han mener også, homoseksualitet er ligeså stor en trussel mod menneskeheden som den globale opvarmning. Her er der brug for nogle karrikaturtegnere!
Jeg tror dog, Hans Ærkereaktionære Hellighed nu drømmer om at holde kæft med tilbagevirkende kraft. Over halvdelen af de franske katolikker tvivler på hans dømmekraft og ønsker sig en anden pave, der kan rette op på kirkens dårlige renommé...
WHO er absolut ikke enig med hans hellighed:"Disse fejlagtige udtalelser om kondomer og hiv er farlige, når vi står over for en global epidemi, som allerede har dræbt flere end 20 millioner mennesker, og for øjeblikket påvirker mindst 42 millioner menneskers liv".
Heldigvis er femidomet, et billigt kondom til kvinder, nu ved at blive udviklet, så kvinderne i højere grad selv kan ta' hånd om familieplanlægning og sexuelt overført smitte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar