mandag den 7. juli 2008

Turbomoster i sneglefart


Ja, det måtte jo ske, når man hele foråret har haft lidt for meget fart på, fordi opgaverne altid hastede og der (stort set) har været nok af dem. Så for en uge siden blev jeg lagt ned. Hurtigt og effektivt med høj feber og lungebetændelse. Ned under dynen - med den trofaste kat i fodenden.
Min læge udskrev fluks en skrap kur, og det virker som om den virker. Bare surt, at det var midt i den skønneste sommer :-(
Svend Erik knokler på med at gøre det gode skiv Sally klar til sommertogt (han bygger kistebænk) og sejler, når vejret er for godt til at høvle og save.
Selv trisser jeg rundt hjemme og hoster som en gammel søløve. Slapper af, går små ture, læser lidt og forsøger at spise godt. Håber det snart går over, så sommeren ikke bliver helt spoleret - og jeg kan vende frisk og energifyldt tilbage til arbejdslivet og næste oversættelsesopgave, der skal ligge klar 1. oktober: 200 sider om at tilføre virksomheden ... energi. En svensker med ild i r.... - det kan man ikke sige om oversætteren i denne tid, selvom det går fremad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar