fredag den 10. september 2010

En fundamentalistisk terrorist

Den islamofobe amerikaner Terry Jones, der er kendt for sin terroristiske ideologi og optræder som præst med en menighed på 50 medlemmer i Gainesville, Florida, har annonceret, at han den 11. september symbolsk vil brænde Koranen, muslimernes hellige bog.

Det er vel endnu værre end bare at tegne Muhammed, så det skal nok skabe alvorlig ballade hist & pist, hvis galningen får held med sit forehavende.



Heldigvis har bystyret i Gainesville nægtet ham tilladelse til bålet. Gene Prince, talsmand for det lokale brandvæsen, siger, at et bål vil være ulovligt, og kirken vil blive idømt en bøde, hvis de fortsætter med deres planer.

Terry Jones har tidligere skrevet en elendig researched bog “Islam is of the Devil” om det islam, som han hader så indædt. Hans kirke, Dove Outreach Center, sælger kaffekrus og t-shirts med inskriptionen ”Burn a Quran Day”.

Det er dog ikke rev. Terry Jones' eneste lidenskab. For ikke så længe siden blev han anholdt for at distribuere billeder på netstedet Limewire af børn i mere eller mere afklædt stand. Jeg har svært ved at se ham som andet end en selvoptaget og selvretfærdig gammel nar, men han kan sætte verden i brand.

Sidste nyt:
Radioavisen på P1 fortæller nu, at Jones på amerikansk morgen-tv siger, at han efter at have fået en aftale om at mødes med en ledende iman i New York om moskeen i nærheden af Ground Zero vil afstå fra afbrændingen.

Allersidste nyt:

Terry Jones har lovet, at han aldrig vil brænde en koran. Det er der så desværre et par andre galninge, der har gjort, med lidt af den sædvanlige ballade som resultat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar